Wine & Dine Weekend

En weekend i vinens tegn på Stranden

WINE & DINE WEEKEND 2019

 

Den bedste gave til dig selv - eller den du holder af 

 

Traditionen tro, fejrer Ebeltoft Strand vin og gourmet i samspil, den første weekend i marts. Årets event "Wine & Dine Weekend" sætter fokus på kvalitet, nærvær og den gode oplevelse. Følg med her på siden, som vi løbende opdaterer med vinmenu og beskrivelser.

 

Fredag d. 1 marts
Kokkens vinaften
3-retters menu & vinmenu

598,- pr. person 

Lørdag d. 2. marts
Galla aften med sommelier
5-retters menu & vinmenu
Efter middagen åbens special cognac- & portvinsbar

998,- pr. person

 

OVERNATNING

1-værelses lejlighed med udsigt
2 personer
995,- pr. nat

2-værelses lejlighed med udsigt
4 personer
1.195,- pr. nat

 

 

MENUER

 

Kokkens vinaften
Fredag d. 1 marts

Forret
Røget bouillon m. jordskok, bøgehatte, torsk, estragon 

Hovedret
Grisebryst m. løg og mere løg, kartoffel, egen glace m. sherry

Dessert
Rugbrød, kærnemælk & ymer

 

 

Galla aften med sommelier
Lørdag d. 2 marts

Forret
Kammusling m. transparent pære, brunet smør, nødder & soya  

Mellemret I
Carpaccio af sprængt and, saltbagt rødbede, svampesne, tranebær broken gel & sprød parmigiano

Hovedret
Oksemørbrad m. køkkenchefens "waldorfsalat" i ny forklædning

Mellemret II
Indbagt münsterost m. honning & syrligt

Dessert
Røget karamel panna cotta, sorbet, citron karamel, sprødt & rosemarin olie

 

VINMENU KOMMER SNART

FØLG MED HER PÅ SIDEN ELLER KONTAKT OS I DAG