DGI Karpenhøj

DGI Karpenhøj aktiviteter

I samarbejde med DGI Karpenhøj tilbyder Ebeltoft Strand en lang række sjove og udfordrende aktiviteter i nærområdet. I kan køre mountainbike, udfordre hinanden i adventurerace eller geocaching, sejle havkajak og meget mere. 

Havkajak
En anderledes måde at opleve naturen på og en unik mulighed for at se den gamle købstad fra vandsiden. Efter grundig introduktion til kajakken, er der 3 valgmuligheder: Havnerundfart, hvor vi slår et sving ind i både Fregathavnen og lystbådehavnen og oplev er det hyggelige havnemiljø. Mini Explorer, hvor vi tager på tur langs kysten og fornemmer havet, vinden og vejret. Leg og spil, hvor vi afprøver og udfordrer kajakken og os selv. Fælles er, at havkajak er for alle med lysten til vandnær natur- og sejloplevelse.

Snorkling
Under vandet udspiller der sig en helt ny verden. Alle, store som små, får grundig introduktion til det at prøve snorkling for første gang. Aktiviteten foregår i trygge 
rammer på lavt vand lige udenfor hotellet. Vi undersøger hjertemuslingernes åndehuller, krabbernes gemmesteder og måske møder vi en fl adfi sk. Der veksles mellem forskellige opgaver og udfordringer, og vi afprøver lege og spil under vand.

Kulturel geocaching
Gå på opdagelse i den gamle købstad Ebeltoft. GPS’en leder dig. En anderledes tur i Ebeltofts gamle gader, hvor du ikke kun ser de store kendte seværdigheder, men også kommer på opdagelse på byens bagside. Du ledes gennem smøger og baggårde, forbi Skansen, tangdigerne, kildespringet, byens bolsjekogeri, og andre gemte og glemte skatte. Geocaching er et moderne opgaveløb med brug af teknologisk udstyr i form af håndholdt GPS. I går sammen i mindre grupper.

Ebeltoft Strand mangekamp
Bliv rystet sammen og underholdt med en Ebeltoft Strand Mangekamp. Efter en formiddag med møder og en god frokost, kan man godt trænge til lidt frisk luft: I denne aktivitet bliver I inddelt i mindre grupper og sendt rundt 
på forskellige poster i nærområdet. Posterne er udformet, så i skal bruge jeres kreativitet, samarbejdsevne, logik og gode humør. Der vil være aktiviteter for både benene og for hovedet. Tempoet bestemmer I selv og alle kan være med.

Ebeltoft Strand challenge
I Ebeltoft Strand Challenge dyster mindre hold mod hinanden. Modsat vores mangekamp dyster holdene hele tiden to og to - der er fokus på kamp, konkurrence, kommunikation og samarbejde. Holdene varmer op med for eksempel en Kryds og bolle stafet eller med en prolog kaldet Regneopgaven. Derefter roteres der mellem forskellige udfordrende challenges, som for eksempel Blød pasta, Vandtransporten eller Da Vinci broen. Giv kollegerne baghjul og vind håneretten for resten af dagen.

Mountainbike og aktiviteter
Af sted på mountainbike, ud i naturen og ud til aktiviteter i skoven. Vi cykler i fælles fl ok ud, hvor aktiviteterne skal foregå. I sendes af sted på mountainbike ad en mere eller mindre udfordrende rute alt efter niveau. Aktiviteten kan tilpasses gruppens fokusområder. En mulighed kan for eksempel bestå af klatreaktiviteter med fokus på samarbejde og udfordring, en anden kunne være opgaver med fokus på samvær og naturoplevelse.

Mountainbike - teknik og bakker
Med udgangspunkt fra hotellet introduceres deltagerne til mountainbiken. Vi udfordrer teknikken med opvamningslege efterfulgt af tekniske øvelser. Derefter går det mod den nyanlagte singletrackbane i Ebeltoft. Vi tager hensyn til individuelle færdigheder og den enkeltes niveau, når vi afprøver de øvede teknikker i det rigtige terræn. Det er en aktivitet, der udfordrer de fl este og skræmmer de færreste, når turen går gennem skov og krat, ud over stejle skrænter eller snor sig gennem skoven.

Naturen i byen - et tureksempel
Vælger I hotellet som startsted, anbefaler naturvejlederkokken en skæv smagsprøve på natur og menneske i Ebeltoft gennem 700 år. Marsk Stig, Hjelm, Kalø, Ebeltoft Købstadsbrev, skanserne, brosten og hvad der vokser imellem dem. Filmhøjskolen og lyngen omkring den, hvorfor bøndeme sneg sig over bymuren om natten. Ebeltoft-skovenes mærkelige historie og resterne af dem, ud på overdrevet inde i byen og byens fugle kunne være ingredienser i denne Ebeltoft-stuvning.

Adventurerace
Er jeres gruppe motionsorienteret og er i glade for at bevæge jer, så er adventurerace måske noget for jer. Her er rig mulighed for at få testet formen på den sjove måde. Vi dyster indenfor discipliner som Iøb (eller hurtiggang), mountainbike, orientering, kano/kajak, bueskydning og mange andre aktiviteter. Det er en fysisk krævende aktivitet, der giver sved på panden og høj puls. Vi tilrettelægger racet som I ønsker det og kan skrue mere eller mindre op for tempoet og konkurrenceelementet.

Gl. lege, tons og tummel
Vi holder ikke op med at lege, fordi vi bliver gamle - vi bliver gamle, fordi vi holder op med at lege. Vil du udfordre dit indre legebarn? Med udgangspunkt i gamle idrætslege, sætter vi dampen i vejret med Tyren om det røde hav, Firetræk, Grænseleg, Nat-og-dag m.m. Leg, tons og tummel bringer smilet frem og er en særdeles populær icebreaker til både store og mindre grupper. Aktiviteten kan også bruges som opvarmning før en hovedaktivitet.

Naturmotion
Vi bruger naturen og det omkringliggende landskab til motion på en ny, spændende og ikke mindst sjov måde. Grundlaget er bevægelser fra gymnastik, atletik, leg, parkour og crossfi t. Vi fl ytter sten, kaster med kævler, løber intervaller op og ned af bakker. Vi konkurrerer med os selv og så hinanden.

 

Kontakt os i dag, for mere information og et uforpligtende tilbud.