Restaurant Sublim

Gastronomiske oplevelser

Restaurant Sublim holder åbent hver dag i perioden fra 26. juni til 12. august, hvor vores kokke og tjenere sørger for sommerens gastronomiske oplevelser . Efter d. 12. august er der åbent i restaurant Sublim hver tors - fre - og lørdag. Bordbestilling sker på tlf. 8634 3300.

Vi tror på, at den gode spiseoplevelse sker i samspillet mellem smag og æstetik. Smagen sikres af de friske sæsonaktuelle råvarer og vores passionerede personale. Æstetikken møder du både i serveringen, opdækningen og i de omgivelser, du sidder i. Den smukke udsigt over Ebeltoft Vig kan nydes både indefra restauranten, og fra den 360m2 store terrasse.

Så uanset om du nyder en middag med en CO2-neutral hanekylling, der er opvokset på Hopballe Mølle med fem gange så meget plads som konventionelle kyllinger, har kastet dig over en de specialproducerede kvalitetsoste fra Ulvedal Oste eller mæsker dig i morgenbuffeten og spegepølsen, som den pensionerede landmand Lars har leveret, kan du være sikker på, at det er friskt. Og godt. Vi har gjort vores bedste for at give dig en god spiseoplevelse.