Á la carte menu

Gastronomiske oplevelser

Fra uge 26 serverer Restaurant Sublim á la carte i alle weekender (fredag, lørdag og søndag) fra kl. 18.00 - 21.00. Fra og med d. 13 august holder restauranten åbent hver tors - fre - og lørdag. Vores kokke har sammensat menuen efter sæsonens råvarer, og vores dygtige tjenere står klar til at give jer en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

Husk at I kan bestille bord, ved at kontakte os på telefon eller e-mail. 

Forret

Ristet Tun

Forårsløg - Æble - Sesam - Citron

98,-

Moules Frites

Krydderurter - Crudité - Sprøde fritter - Aioli

88,-

Emiliano Skinke

Grillet brioche - Svampe mayo - Bøgehatte

98,-

 

Hovedret

Sublim Burger 200 g.

Bøf af Jersey kalv & bacon - Cheddar - Curly fries - Chili mayo

168,-

Moules Frites

Krydderurter - Crudité - Sprøde fritter - Aioli

178,-

Helstegt Rødspætte

Citron - Kapers - Brunet smør sauce

208,-

Ribeye 300 g.

Kryddersmør - Aioli - Sprøde fritter - Salat

278,-

Fyldte Raviolier (Vegetar)

Pastinak - Tomat - Parmesan

168,-

 

Dessert

Rabarber Consummé

Vanilje is - Krystaliseret hvid chokolade - Kompot

88,-

3 Oste fra Ulvedal

Knækbrød - Kvæde kompot

118,-

Mazarin Kage 

Pistacie is - Mørk chokolade mousse - Jordbær

98,-

 

 

Børnemenu

Pasta Bolognese

Paste - Kødsauce - Ost

68,-

Burger 90 g. 

Bøf af dansk Jersey kalv & bacon - Tomat - Agurk - Ketchup - Sprøde fritter

78,-

Fiskefilet

Sprøde fritter - Remolade - Citron

68,-

Børneis

3 slags is - Sprødt

48,-

 

 

Se også vores frokost menu fra 11.30 -15.00