Á la carte menu

Gastronomiske oplevelser

Restaurant Sublim har åbent hver tors - fre - og lørdag, fra kl. 18.00 - 21.30. Vores kokke har sammensat menuen efter sæsonens råvarer, og vores dygtige tjenere står klar til at give jer en uforglemmelig gastronomisk oplevelse.

Husk at I kan bestille bord, ved at kontakte os på telefon eller e-mail. 

Forret

Bede Carpaccio (Vegetar)

Beder - Creme Double - Havre - Brøndkarse

88,-

Ravioli

Jomfruhummer - Fennikel - Skorzonerrod

110,-

Karamelliseret Laks

Soya - Agurk - Crudité - Frissé salat

98,-

 

Hovedret

Sublim Burger 200 g.

Bøf af Jersey kalv & bacon - Cheddar - Curly fries - Chili mayo

168,-

Kulmule en Papillotte

Urtesmør - Porre - Kejserhatte - Dild kartofler

198,-

Svineryg af Djurslandsgris 300g

Blomkål - Hvedekerner - Løg - Glace

208,-

Ribeye 300 g.

Kryddersmør - Røget aioli - Sprøde fritter - Grillede rødder

278,-

Hokkaido Otto

Syltet græskar - Perlebyg - Rørt crème fraiche - Sprøde kerner

168,-

 

Dessert

Vesterhavs Ost

Blommer - Gran - Manitoba brud

98,-

Chokolade Cremekage

Krystalliseret Chokolade - Hasselnød - Krokant

110,-

Iskage med Marengs 

Vanilje - Amarena kirsebær - Orange likør

98,-

 

 

Børnemenu

Lasagne

Paste - Kødsauce - Ost - Grønt stænger - Ketchup

78,-

Sprød Kyllingbryst

Sprød panering - Curly fries - Ketchup

68,-

Fiskefilet af Rødspætter

Sprøde fritter - Remolade - Citron

78,-

Pandekage med Is

Vanilje is - Karamel - Chokolade - Frugt

58,-