Borddækning & Lokaler

Når rammen er god, er indholdet bedre

Det er altid dejligt at sætte sig ved et veldækket bord, og Ebeltoft Strand er ingen undtagelse. Uanset om I ønsker en stemning der skal være romantisk, afslappet, hyggelig, formel eller noget helt femte, så sørger vi for at sætte rammerne om din dag. Vi kan opstille og dække bordene så det er mest hensigtsmæssigt for dit selskab. 

Lokalerne på Ebeltoft Strand står altid klar til dig. Uanset hvilket lokale det du vælger, kan du være sikker på formidabel service og unikke rammer. Udsigten over Nationalpark Mols Bjerge og Ebeltoft Vig kan opleves fra alle vores lokaler.

Restaurant Sublim danner ofte udgangspunktet for festen, og kan huse op mod 200 gæster, lige ned til stranden. Dertil har vi 5 selskabslokaler der, efter ønske, kan kombineres til ét stort lokale, og derved rumme op mod 250 mennesker. Også her har I mulighed for at nyde den smukke udsigt, fra den tilhørende terrasse. 

På denne måde kan du altid få det helt perfekte lokale, til netop din begivenhed. 

Har du brug for et whiteboard, en projektor eller andet udstyr? Vi har det! Kontakt os i dag for at høre nærmere om vores selskabslokaler. 

Har du specielle ønsker til borddækning eller lokaler? Kontakt os i dag til en uforpligtende snak.