Restaurant Sublim

Selskaber hele året

Restaurant Sublim holder åbent mandag - lørdag i perioden fra 18. juni til 11. august, hvor vores kokke og tjenere sørger for sommerens gastronomiske oplevelser.

Udenfor denne periode, har restauranten kun åben for selskaber, konferencer og arrangementer over 10 personer. Kontakt os i dag for at høre dine muligheder.

 

Vi tror på, at den gode spiseoplevelse sker i samspillet mellem smag og æstetik. Smagen sikres af de friske sæsonaktuelle råvarer og vores passionerede personale. Æstetikken møder du både i serveringen, opdækningen og i de omgivelser, du sidder i. Den smukke udsigt over Ebeltoft Vig kan nydes både indefra restauranten, og fra den 360m2 store terrasse.

Så uanset om du nyder en middag med en CO2-neutral hanekylling, der er opvokset på Hopballe Mølle med fem gange så meget plads som konventionelle kyllinger, har kastet dig over en de specialproducerede kvalitetsoste fra Ulvedal Oste eller mæsker dig i morgenbuffeten og spegepølsen, som den pensionerede landmand Lars har leveret, kan du være sikker på, at det er friskt. Og godt. Vi har gjort vores bedste for at give dig en god spiseoplevelse